St Jeföhl in Kölle

Na een oriëntatie tijdens carnaval verleden jaar en een aantal interessante gesprekken met betrokkenen, vond op Driekoningen, 06-01-2018, de aftrap plaats van mijn St project in Kölle, in de Dom. Vastgelegd met een foto voor de schrijn met de relikwieën van de Drie Koningen.

Met de serie St onderzoek ik de relatie tussen religie en onze huidige culturele uitingen. Nu in Keulen dus.
Resultaten hiervan zullen onder andere mijn schilderijen zijn in een expositie. Hoe het geheel eruit komt te zien, weten we nog niet. Dit ontvouwt zich gaandeweg het project. Zo werk ik nu eenmaal; ik volg impulsen en daar krijg ik de ruimte voor.
Spannend vind ik deze St wel, bijzonder spannend. Als je mij kent, dan weet je dat Kölle een speciaal plekje heeft in mijn hart. Waar leiden de drie magiërs uit het oosten mij naar toe, welke verhalen willen opgetekend worden?
Weten doe ik het nog niet, voelen wel, want ‘hey Kölle du bes e Jeföhl’. En mijn hart giert van vreugde, ik doe het, ik ben geStart.

| meerNieuwe blog van Titia Vellenga over hetvan haar gemaakte energieportret.

| meerDe verhalen achter de schilderijen in Spot OnSfeerimpressie opening expositie

De Gemeente Kerkrade maakte een mooie sfeerimpressie van de ‘vernissage’ van de expositie ‘ItStime to see’ op 7 mei 2017.
meerZilver ≠ het zilver

Martijn Kagenaar, directeur bij het Maastrichtse bureau Zuiderlicht, schreef een serie blogs over ontmoetingen met William. Deel 3 staat nu online.
meerpssssSt…! 'william otermans - artist' bij Limbourgeois

Bekijk hier de uitzending van Limbourgeois van zondag 30 april van L1 tv.Samenwerking Titia Vellenga en William Otermans

Na 15 jaar als hoofd marketing & communicatie van TEFAF Maastricht werkzaam te zijn geweest, kiest Titia Vellenga voor een samenwerking met William Otermans.
| meerHeilige geometrie zien en horen

Martijn Kagenaar, directeur bij het Maastrichtse bureau Zuiderlicht, schreef een serie blogs over ontmoetingen met William. Deel 2 staat nu online.
meerexpositie itStime to see

Van 7 mei t/m 28 mei vindt in de St Lambetuskerk in Kerkrade de expositie itStime to see plaats; 15 schilderijen vormen één hedendaags schuttersstuk.
| meerAcryl op canvas Gestolde energie

Martijn Kagenaar, directeur bij het Maastrichtse bureau Zuiderlicht, schreef een serie blogs over ontmoetingen met William. Deel 1 staat nu online.
meer