Ik wil in de regen lopen,drijfnat worden.Ik wil me onderdompelen in dat wat het leven te bieden heeft en de mogelijkheden onderzoeken, met het volledige palet, gegeven door de schepper.Dat is mijn ‘bouncewish’.

Let'sgetwet!

Een ‘bouncewish’ is een diepgevoelde wens waarvan je vindt dat het je geboorterecht is.




It’s Raining Empty Souls,Bouncewish To Get Wet

It’s Raining Empty Souls, Bouncewish To Get Wet


‘It’s Raining Empty Souls, Bouncewish To Get Wet’ is de titel van het schilderij waarmee ik uitdrukking geef aan deze wens. Op het moment van het schilderen was ik me bewust van de pijn van het ontbreken van het geschenk, het volledige pallet. Ik kon uitdrukking geven aan wat het was. Ik zag tevens de weg naar een oplossing.



De drie-eenheid van kunst, spiritualiteit en wetenschap is de kern van onze cultuur.

Om het volledige pallet te kunnen leven, dienen we de triniteit te herstellen van kunst, spiritualiteit en wetenschap. Of beter gezegd, te accepteren dat deze triniteit bestaat.Ik voel het als mijn missie om bij te dragen aan deze acceptatie.We moeten de posities van deze drie concepten herstellen en de inhoud ervan herijken.

Dit is de plek waar nieuwe inzichten ontstaan. Cultuur is dat wat we samen doen, gevoed door hoe we zaken zien.



KunstvsCultuur

Dit zet de relatie tussen kunst en cultuur in perspectief. De universele wetten bepalen de rangorde.Kunst heeft invloed op de cultuur via versleutelde boodschappen.

Dat is wat ik met mijn schilderijen doe. Ik werk vanuit deze triniteit. Mijn schilderijen hebben het DNA en de narratieve kracht om inzichten te brengen, veranderen de manier hoe we dingen zien.Een bijdrage aan een hoger bewustzijn.